Rast Vdekje Jashtë Atdheu - Si të veproni?

Keshillimi i duhur ne kohen e veshtire

Një Familjari?
Ne ju ofrojmë informacionet e duhura për hapat dhe formalitetet e nevojshme që duhet të ndërmerrni në rastet e transportit të kufomave në destinacione si Mal i Zi, Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Shqipëria, Lugina e Preshevës, dhe më tej. Ne e kuptojmë se vdekja e një personi të dashur është një përvojë e vështirë për të çdo kënd dhe se transporti i kufomës në atdhe dhe organizimi i funeralit është një detyrë që kërkon kohë. Për këtë arsye ne jemi në dispozicionin tuaj për t’ju a lehtësuar ngarkesën sado pak.

Mos hezitoni të na kontaktoni pasi ekipi ynë do të jetë i gatshëm tu përgjigjet kërkesave dhe pyetjeve tuaja në çdo kohë. Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, njoftimi i mjekut të familjes është hapi i parë që duhet të merrni për verifikimin dhe përfitimin e certifikatës së vdekjes. Për detaje të më tejshme na kontaktoni dhe ne do ju ofrojmë këshilla të mëtejshme në lidhje me hapat e mëtejshme dhe dokumentet që do t’ju duhen për transportin e trupit të të ndjerit.

Forma u dërgua me sukses!

Do ju kontaktojmë së shpejti!
Faleminderit që zgjodhët Transportin e Kufomave Atdheu!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.