Keni një humbje në Familje - çfarë duhet të bëni?

Na telefononi menjëherë! Ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla. Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjatë përgaditjes së transportit të kufomës për në Mal të Zi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Sanxhak etj.

Formulari për kontakt

Forma u dërgua me sukses!

Do ju kontaktojmë së shpejti!
Faleminderit që zgjodhët Transportin e Kufomave Atdheu!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.